WĘDKARSTWO-Najlepsze Forum Wędkarskie
Wędkarstwo spławikowe, gruntowe, podlodowe.
Metody łowienia, łowiska wędkarskie, ryby, przynęty, wędkarstwo spinningowe, karpiowe i morskie.

| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: szata, zewnetrzna

Zewnetrzna szata
Autor Wiadomość
rafalis1
Nowicjusz

Wysłany: 2009-03-25, 16:02   Zewnetrzna szata

Witam
Proponowałbym zmienic troche szate graficzna ta jest mało czytelna i meczy oczy a tak wogóle to dobrze byłoby zrobic cos z tematami poprostu nie widać jaki temat jest nowy jaki przeczytany jaki nie kogiel mogiel albo u mnie jest cos nie tak powinna byc taka * przy temacie no chyba że tutaj nikt nie pisze ale jakies tematy sa a u mnie zero .. Widze tylko jednolita zieleń i nie wiem czy ktos coś pisał czy nie oczy sie szybko mecza przy takich barwach . Zmiana jest konieczna w innym przypadku to forum jest mało czytelne.

rafalis1
Nowicjusz

Wysłany: 2009-03-25, 17:04   

Teraz z automatu pokazało mi * no teraz wiem w końcu czy ktos coś pisał czy nie , moze cos u mnie szwankowało , ale nie zmieniam zdania co do szaty zewnetrznej forum , po wejściu w tematy może byc ale zewnetrzne za bardzo sie zlewa .

benji 

Wysłany: 2009-03-25, 17:27   

Zielony jest bardzo przyjazny :) Co do gwiazdek to sie zawsze pojawiaja moze nie pojawiły CI się dlatego że wcześniej nie wchodziłeś ale teraz powinno być ok
A co do szaty to ta na pewno pozostanie główną ale pomyślę może nad wgraniem opcji żebyś mógł sobie zmienić na standardowe i wtedy tylko Ty będziesz widział taką na jaką sobie ustawisz ;-)

rafalis1
Nowicjusz

Wysłany: 2009-03-25, 19:06   

Nie o to chodzi zielony jest ok tylko ten odcień jakis taki , ale to nie moje forum i nie moja sprawa poprostu chciałem na to zwrócic uwage , jest ono poprostu nudne bo jednolite bylem i jestem na wielu forach i jakos sa przyjazne dla mojego oka to nie jest czegos mi brakuje ale dokładnie sam nie wiem może odcien ? lub brak innych kolorów no trudno powiedziec . To tylko taka uwaga która nie wpływa na całokształt .

b2rt3k 
Stały bywalec

Wysłany: 2009-03-25, 20:50   

Ja bym lekko sciemnił te paski zielone;)

benji 

Wysłany: 2009-03-26, 07:29   

ściemnienie pasków wymagało by zmian całego stylu ;pp mogę najwyżej dograć inny styl i kto będzie chciał to sobie zmieni (wtedy nie będzie np bannera bo on jest wgrany w stylu)
Jak macie jakieś propozycję jakie style wgrywać to piszcie

Biedzio 
Nowicjusz

Wysłany: 2009-07-25, 18:53   

ooo... jak widze to szata zewnętrzna bardzo się zmieniła, oczywiście korzystnie dla forumowiczów, widać pozytywne zmiany, szczegóły zostały dopracowane :mrgreen:

http://www.last-emperor.p...d?subid=ref6201
.

benji 

Wysłany: 2009-07-25, 21:37   

jeszcze nie wszystkie chce jeszcze pozmieniac pare ikonek ale głównie zajmuje się teraz portalem

chacimas
Nowicjusz

Wysłany: 2011-07-28, 20:05   

I jak ze zmianą graficzną szaty forum? Wydaje mi się, że przydałaby się.

Google

Dołaczył: 17 Paź 2009
Skad: Olsztyn

Odpowiedz do tematu