Witam
Proponowałbym zmienic troche szate graficzna ta jest mało czytelna i meczy oczy a tak wogóle to dobrze byłoby zrobic cos z tematami poprostu nie widać jaki temat jest nowy jaki przeczytany jaki nie kogiel mogiel albo u mnie jest cos nie tak powinna byc taka * przy temacie no chyba że tutaj nikt nie pisze ale jakies tematy sa a u mnie zero .. Widze tylko jednolita zieleń i nie wiem czy ktos coś pisał czy nie oczy sie szybko mecza przy takich barwach . Zmiana jest konieczna w innym przypadku to forum jest mało czytelne.
Teraz z automatu pokazało mi * no teraz wiem w końcu czy ktos coś pisał czy nie , moze cos u mnie szwankowało , ale nie zmieniam zdania co do szaty zewnetrznej forum , po wejściu w tematy może byc ale zewnetrzne za bardzo sie zlewa .
Zielony jest bardzo przyjazny :) Co do gwiazdek to sie zawsze pojawiaja moze nie pojawiły CI się dlatego że wcześniej nie wchodziłeś ale teraz powinno być ok
A co do szaty to ta na pewno pozostanie główną ale pomyślę może nad wgraniem opcji żebyś mógł sobie zmienić na standardowe i wtedy tylko Ty będziesz widział taką na jaką sobie ustawisz
Nie o to chodzi zielony jest ok tylko ten odcień jakis taki , ale to nie moje forum i nie moja sprawa poprostu chciałem na to zwrócic uwage , jest ono poprostu nudne bo jednolite bylem i jestem na wielu forach i jakos sa przyjazne dla mojego oka to nie jest czegos mi brakuje ale dokładnie sam nie wiem może odcien ? lub brak innych kolorów no trudno powiedziec . To tylko taka uwaga która nie wpływa na całokształt .
ściemnienie pasków wymagało by zmian całego stylu ;pp mogę najwyżej dograć inny styl i kto będzie chciał to sobie zmieni (wtedy nie będzie np bannera bo on jest wgrany w stylu)
Jak macie jakieś propozycję jakie style wgrywać to piszcie
ooo... jak widze to szata zewnętrzna bardzo się zmieniła, oczywiście korzystnie dla forumowiczów, widać pozytywne zmiany, szczegóły zostały dopracowane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum