kiedyś łowiłem na włos. jakoś to było tak że robiło się przypon z plecionki(nie pamiętam ile mm). Wiązało się hak zostawiając nadmiar plecionki(włos), na tym nadmiarze robiło się pętelkę(ułatwiało to przejście włosa przez kulkę proteinową za pomocą igły. Cięższy koszyczek lub ciężarek przelotowy z rurka antysplątaniową. Karpiówkę(mocny kij, zależnie na jak wielką rybę polujesz). Dobre są do tego kołowrotku z dużymi szpulami(zapomniałem jak się nazywają). Stojaki z sygnalizatorami. Z tego co wiem nie jest to tani sprzęt(jak na mnie bo nie zarabiam iż jestem niepełnoletni), wiem że w granicach 1000zł zdobył byś niezły sprzęt czyli: 2 karpiówki, kołowrotki zestawy... Czasami zdarzają się tańsze a czasami tego typu sprzęty sięgają cenie nawet kilku tys. zł.
_________________ Moja wypowiedz wyraża opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Zastrzegam sobie prawo do zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum