Witam
Patrze że prócz wędkowania to wszyscy no prawie wszyscy to spece od piłki nożnej komputerów no i "Anioły Piekieł" czy Kubica, a ja przez połowę mojego życia ćwiczyłem judo no ale jak podrosłem to moje zainteresowania uderzyły w bardziej dziwaczne jak dla niektórych zabawę w rycerzy no ale kiedy sprawa się "rozwiązała" i urodziła mi się córka to ze sportów ekstremalnych to mi tylko szachy zostały teraz tylko od czasu do czasu postrzelam sobie z repliki łuku krymsko-tatarskiego tak co by ze wprawy nie wyjść, jak napisze że zbieram znaczki pocztowe (tak amatorsko) no to na bank nazwiecie mnie dziwakiem no ale pisze jak jest a nie to co czym bym się chciał interesować.
Pozdrawiam
no ale kiedy sprawa się "rozwiązała" i urodziła mi się córka to ze sportów ekstremalnych to mi tylko szachy zostały
Wymknąć się w takiej sytuacji na ryby, to jest sport ekstremalny . Na szczęście moja córa jest już na tyle duża, że czasem wędkuje ze mną. Ze względu na pracę, tzn. na ilość czasu jaką muszę jej poświęcić, nie mogę sobie pozwolić na inne odstresowujące zajęcia poza wędkowaniem.
Ostatnio moim szczególnym kierunkiem zostało wędkowanie w słonej wodzie.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum