Wysłany: 2010-02-22, 15:03 X Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY!
Witam Wszystkich!
Serdecznie zapraszam wszystkich wędkarzy na X Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY!
Data i miejsce :
11 - 14 marca 2010 roku
Warszawa, Warszawskie Centrum EXPO XXI,
ul. Prądzyńskiego 12/14
Godziny otwarcia :
11 marca 2010 roku: 10.00-15.00 wstęp dla profesjonalistów,
15.00-18.00 (wstęp dla szerokiej publiczności)
12 i 13 marca 2010 roku:10.00-18.00
14 marca 2010 roku: 10.00-17.00
BILETY WSTĘPU:
normalny - 20 zł (w kasach) lub 15 zł (przy zakupie przez Internet)
ulgowy (uczniowie, studenci) - 12 zł (kasy) lub 10 zł (Internet)
Dzieci do lat 12 wchodzą na targi bezpłatnie
Serdecznie zapraszamy do udziału w X edycji Targów Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY. Wierzymy, że w wyniku współpracy polskiego środowiska wędkarskiego oraz spółki Murator EXPO – oferujemy Państwu najlepszą możliwość prezentacji produktów i usług zwolennikom wędkarstwa w Polsce, a także wyjątkową okazję do środowiskowych spotkań i dyskusji.
Jesteśmy przekonani, że dziesiąta edycja Targów Sprzętu Wędkarskiego będzie imprezą o sprawdzonej i dopracowanej formule. Jej profesjonalna organizacja, wsparta rzetelnie przeprowadzoną kampanią reklamowo-informacyjną, zapewni Uczestnikom wiele satysfakcji i wymierne korzyści handlowe, a Odwiedzający uznają wizytę na targach za wyjątkowo pożyteczną i przyjemną....
Szczerze mówiąc to wybierałem się już w ubiegłym roku, do
Wa-wy, mam niedaleko, marne 360km, ale ....... pojechałem na rybki . I nie żałuję Koledzy z SSG byli, obejrzeli, i zgodnie orzekli, że ......kicha. Więc w tym roku także pojadę na rybki.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum