Nazywam sie Michał jestem z Torek okolice Przemyśla. Mam 16 lat łowie 7 :D
Interesuje się oczywiście wędkarstwem i wrestlingiem oraz różnego rodzaju grami PC :D
No co by tu jeszcze napisać :D
Lubie łowić na spławik i grunt, a próbuje spinningu, oraz na wakacjach robie wyjazdy z wujkiem:D
Tego bakcyla zaszczepiłem sobie sam :D tak sam, chodź mój wujek jest doświadczonym wędkarzem nie lubie się pytać o rady choć czasem trzeba :D W wędkarstwie jestem samoukiem. No to by było na tyle :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D
Cześć lolek9107, widzę, że się już rozgościłeś i pracujesz, brawo. Mam nadzieję, że znajdziesz tu miejsce dla siebie. Co do wujka, to słuchaj, podglądaj i ucz się, bo naprawdę warto, ja to zrozumiałem dość późno i teraz nadrabiam. Dzięki temu zakochałem się w bacie, posmakowałem łowienia w słonej wodzie i nauczyłem się wielu rzeczy.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum