Witam,
jakiś czas temu założyłem ze szwagrem sklep wędkarski. Miała byś sprzedaż miał być fajny biznes jak na razie jest jedna wielka klapa. Powiedzcie jak temu zaradzić może jakaś nowa forma reklamy?
sklep wędkarski to biznes jak każdy inny. Zanim ruszyliście należało by zrobić tzw. "badanie rynku". Bez tego żaden interes nie ruszy. A jak już ruszyliście to reklama, reklama i jeszcze raz reklama ... Ulotki, internet, gazety lokalne i osiedlowe itp.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Kolega wind oczywiście ma rację. Reklama przede wszystkim a skoro jest to sklep internetowy to radzę zainwestować w reklamę internetową przede wszystkim pozycjonowanie. Z firm pozycjonerskich radzę wybrać Eactive współpracowałem z nimi i wiem że są na prawdę skuteczną firmą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum