Mój złowiony okaz to Karaś o masie 2.1kg przyznano mi za niego złoty medal Wiadomości Wędkarskich...zdjęcia mam tylko wykonane zwykłym aparatem i nie mam jak ich zeskanować i wstawić a forum
Panowie jeśli macie może WW weźcie sobie numer z 12.2007(pisze na nim "o karpiu przed Wigilią) nie wiem czemu opublikowali to dopiero w grudniu a ryba złowiona była w sierpniu... i szukajcie mnie...moje inicjały T.B miejscowość Zbydniów... Nie jest to moja pierwsza medalowa ryba ale wcześniejszych nie zgłaszałem bo jest to moje hobby a nie sposób na zdobywanie ""nagród"...W razie pytań proszę pisać na gg:1345690
Wysłany: 2009-05-16, 10:43
Witam
Chciałbym zgłosić dwie rybki.
Leszcza 51cm, waga:1,5kg
Złowiony z gruntu na rosówkę. Bardzo ładnie walczył na pickerze.
Druga ryba to Węgorz 82cm, waga: 1,0kg
Zlowiony tak jak leszcz z gruntu na rosówkę. Z tym to dopiero była walka, na początku nie mogłem go ruszyć miękim wędziskiem ale jakoś się udało. Dodam, że ten węgorz to moja życiówka.
Wysłany: 2009-05-20, 21:45
Witam.
Dziś kolejna ładna rybka którą chcem dodać do okazów
Złowiony na wodzie PZW około godz 18:00 na kanapkę biały robak + kuku.
Długość: 35cm
Waga:1,0kg
Walczył bardzo ładnie, hol trwał jakieś 5 minut na delikatnym zestawie.
Witam
Dziś na jeziorze Sasek Mały po mimo mocno wietrznej pogody udało mi się załapać największego jak do tej pory Karasia waga 1450g dł 34 cm złapany o godzinie 7:30 na kanapkę czerwonego i białego robaka.
Pozdrawiam
Witam.
Ja chciał bym zgłosić szczupaka 76 cm i wadze 3 kg którego złowiłem w wakacje (27.08.10) około godziny 12.00. Wiał lekki wiatr i było bardzo słonecznie.
Przynęta jaką użyłem to zbrojony ripper w barwach szczupaka o dł. 10 cm.
Gumkę prowadziłem skokami tuż przy trzcinach i nagle uderzył. Hol trwał około 15 minut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum