Witam, dopiero co założyłem sobie konto i jestem początkujący w tych sprawach. Chciałbym dowiedzieć się jak najlepiej przygotować moją wędkę (Golden Lion Feeder 390) na rzekę zwaną Wisła w okolicach Białołęki a konkretnie Piaskarni. A więc mam żyłkę 0.26, rurkę antysplątaniową, koszyczek 100g, oczywiście krętlik, doradźcie mi jaki przepon, haczyk bodajże 8. Nie mogę się zdecydować na jaką rybę najlepiej tam zapolować ale myślę o leszczyku.
Witam
Nie wędkowałem na Wisełce no ale żyłka jak na leszcza ta troszkę za gruba, Golden Lion Feeder 390 ma masę wyrzutową 100g tak więc kosz + zanęta => 100g proponuje mniejszy koszyk, ja do zestawu dołożył bym między krętlikiem a rurką stoper i koralik, co do haka to ja bym dał troszkę mniejszy np:10 ale to zależy kto co lubi
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum