Proponuje dodawać dziennie do 5-10 katalogów stron www, w ciągu kilku tygodni pięknie dodana do googielków, także sekcje meta musi być radykalnie i dobrze wykonana by nie stawiać sobie za dużych celów jeżeli chodzi o słowa kluczowe, to zwiększa szanse na znalezienie forum.
Bardzo mi się podoba styl :) zawsze można z czasem dodać Adsense :) jak już będzie 1000 użytkownik ;)
Dzisiaj forum ruszyło tak naprawdę ze wszystkim. Już się zabrałem za poprawę tagów w kodzie i oczywiście do katalogów też będę dodawał :) no i kupie jeszcze artykuły pozycjonujące. A co do reklam google to oczywiście dodam żeby było więcej funduszy na rozwój forum
Cieszę się że się podoba i zachęcam do udzielania się na forum
wiesz ja mam Cię cały czas na GG na liście i stąd widzę to forum...
czymś się jeszcze interesujesz? może założymy jakiś biznesik, wiesz jestem człowiek produktywny :) (PHP, SQL, co dusza zapragnie tego się nauczę) :) jak byś miał jakiś pomysł to zapraszam chętnie pogadamy, GG znasz :)
Bardzo mi się spodobało owe forum, przyjazny styl graficzny i ładnie dobrane kolory. Tak jak wy zapewne lubię bardzo wędkarstwo, liczę iż forum szybko się rozwinie !
EDIT: Czemu jak klikam w logo to przekierowuje mnie na jakiś inny portal? Adminie popraw to :D
Wysłany: 2009-03-07, 16:31
Witam, jeszcze się tu nie połapałem ale z tego co widzę to np. w dziale Przedstaw się każdy zakłada nowy temat o sobie. Jak zacznie przybywać użytkowników to zrobi się straszny bałagan. Ja bym proponował żeby zrobić jeden temat w którym każdy mógłby się przedstawić. Co o tym sądzicie?
hmm... ale jak ktoś napisze ze czymś sie interesuje a ktos inny będzie chciał go o to zapytać to nie będzie wiadomo do kogo pisze a tak zawsze można wpisać w wyszukiwarkę nick osoby i taki temat wyskoczy
co do
-Forum ogólne - gdzie znalazłby się temat o ostatnim naszym wypadzie na ryby.
to przecież jest dział wspólne wypady na ryby :) o ile dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi
a do tej prezentacji to co miało by sie na niej znaleźć?
Wysłany: 2009-03-07, 18:35
Z tego co ja zrozumiałem to Michaelowi chodziło o taki dział w którym każdy po powrocie z ryb pisałby jak było, jaka pogoda no i najważniejsze co złowił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum