Otóż to.
Każdy wędkarz marzy aby spotkać się z ponad metrowymi szczupakami ze szwedzkich szkierów, ale nie każdy myśli i daje tej rybie tutaj, w Polsce dorosnąć do takich rozmiarów.
[ Dodano: 2010-10-02, 23:37 ]
Witam. Wstawiając zdjęcie do galerii zrobiłem pomyłkę i wstawiłem je nie w tej kategorii co trzeba. Chciałem je potem usunąć i wstawić do właściwej, ale psikus. Nie można(przynajmniej nie znalazłem jak to zrobić). Mogę tylko edytować podpis i tytuł. Myślę, że to małe niedociągnięcie.
Jeśli się mylę to proszę o sprostowanie.
[ Dodano: 2010-11-05, 09:12 ]
Na całym forum w postach na niektórych słowach zrobione są hiperłącza do innych stron(sklep internetowy). Nie wiem czy to celowe, ale chciał bym wiedzieć co z tym jest i z czego to wynika.
Po raz kolejny bardzo proszę o umieszczanie w opisie łowiska informacji n.t. możliwości noclegu i wykupienia stosownych zezwoleń. Prośbę tą powtarzam po raz kolejny, szczególnie teraz, kiedy planuję wyjazd na majówkę. Okazuje się, że ciekawe miejsca na jeziorami np. wokół Szczytna czy Ostródy są już dawno zarezerwowane, a te mniej znane ( pewnie takie istnieją) nie odnotowano na najważniejszych portalach informacji turystycznej.
Myślę, że każda informacja dodatkowa jest bardzo cenna dla wędkarzy spoza regionu.
pozdrawiam
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Witam
Pomysł dobry tylko że ta twoja ulotka lolek9107, kojarzy mi się ze stronką "taaakaryba",proponował bym coś takiego bardziej od siebie jak najbardziej w 2max 3 kolorach .
Pozdrawiam
ULi, tak nasz racje to jest ulotka "taaakaryba" to tylko taki przykład jest ;D Myśle ze zrobieni własnej nie bedzie trudne wystarcza rendery i trochę czasu.
Witam
Przedstawcie jakieś propozycje na logo, a ja podpytam znajomego który pracuje w reklamie o ewentualny koszy wyprodukowania naklejek tak jak unima, pisał na autko lub łódkę.
Pozdrawiam
Sorki ,ale przerabiałem ten temat na innym forum. Najniższy koszt naklejek to ok. 2 zł przy dość dużym nakładzie, normalna cena to 6-7zł. To samo dotyczy wszelkich znaczków czy przypinek (tzw. pinty) ale zamówienie musi być na min 30-50szt, a koszt to ok 7zł. Jest nas tu 5-7 osób aktywnych, więc wychodzi po kilkanaście naklejek na głowę, szczerze, to mi tyle do niczego nie potrzeba. Proponuję poczekać na większe rzesze stałych userów.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Mam propozycje co do działu sprzedaż, powoli forum zamienia się w serwis typu allegro. Każdy kto chce coś sprzedać loguje sie tylko raz zostawia ogłoszenie i już nie wchodzi. Tak więc dostęp do tego działu powinni miec użytkownicy zarejestrowani 1 miesiac przed wystawieniem ogloszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum