Wysłany: 2009-03-07, 19:11
Ja mam też propozycję aby temat To co ryby lubią najbardziej i Dyskusje ogatunkach złączyć w jeden temat. Bo jeżeli ktoś chce dyskutować o rybach to chce pisać o tym jak ją złowić, na co, czym zanęcić, jaką metodą. Można by było dać jeden dział i w nim dla każdego gatunku ryby oddzielny temat i tam o tym pisać.
Wysłany: 2009-03-08, 18:53
Ja proponowałbym żeby dodać jeszcze dział o majsterkowaniu. Coś w stylu "Zrób to sam". Nic tak nie cieszy przecież jak złowienie ryby na wykonaną przez siebie przynęte. A zrobienie niektórych elementów wyposażenia wędkarskiego też potrafi przynieść nielada satysfakcję
Wysłany: 2009-03-12, 16:26
Według mnie powinien być jednak podział na ryby drapieżne i spokojnego żeru(łatwiej się wtedy odnaleźć). I jeśli można by wyraźnie zaznaczyć zanęty i przynęty(do mnie jakoś nie przemawia-"to co ryby lubią najbardziej") .
Wysłany: 2009-03-12, 18:51
No ja niewiem po co ten podział na drapieżne i spokojnego żeru, to nie ma zabardzo sensu. Przecież każdy wie że szczupak czy sandacz to drapieżne a np. leszcz czy karaś to spokojnego żeru. Myślę że chyba nikt ie ma z tym problemu
OK zmienilem juz to trzeba jeszcze tlyko posegregować ale najpierw w kolejce musze dokonczyc ten poradnik i zainstalowac moda ulatwiajacego indeksacje forum przez google bo ostatnio nie bardzo mialem czas :)
Jak może zauważyliście zmieniły się linki tematów z viewtopic na słowa kluczowe z tematów gdyż zainstalowałem moda który ułatwia indexacje botom
mam nadzieję że podskoczymy w wyszukiwarkach dzięki temu
Wysłany: 2009-03-14, 20:38
Mam propozycję żeby w ShoutBox-ie najmłodsze wiadomości były na górze a te starsze na dole. Bo jak jest teraz to za każdym razem trzeba przewijać na sam dół a tak ostatnie wiadomości były by odrazu widoczne
tego nie jestem w stanie zrobić gdyż nie jestem programistą
a to wymaga zmian w skrypcie
a tak poza tym to przecież zawsze wyświetla się dół shoutboxa a nie góra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum