Witam, jestem studentem 3 roku matematyki z informatyką, mam doświadczenie w administrowaniu różnymi forami. Co najmniej 2 lata. Jestem zainteresowany moderowaniem tego forum.
Witam
Kuba4006, takashialex, może byście się najpierw przedstawili tu a dopiero jakieś propozycje a nie tak z biegu Michalina, generalnie to też ciebie się tyczy
Pozdrawiam
Ze względu na duże zainteresowanie przy zgłoszeniach prosimy opisać swoje doświadczenia związane z wędkarstwem itp.
Chodzi o to aby osoba zgłaszająca się na moda miała w tym doświadczenie aby udzielać niezbędnych informacji na temat wędkowania.
Ech.... jeśli można, to moje 3 grosze ......, po pierwsze primo, ktoś, kto ma dbać o porządek nie może walić takich byków jak np. kolega Devil, bez urazy , po drugie primo , wydaje mi się ,ze moderator powinien mieć przede wszystkim w małym palcu regulamin forum i gdzie należy RAPR, od treści wędkarskich jesteśmy wszyscy po trosze ...
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Równiez zgłaszam swoja kandydaturę na moderatora. Mam 24 lata edkuje od ok 10 roku życia moje ulubione metody to spławik i spinning mam również doświadczenie w metodzie gruntowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum