WĘDKARSTWO-Najlepsze Forum Wędkarskie
Wędkarstwo spławikowe, gruntowe, podlodowe.
Metody łowienia, łowiska wędkarskie, ryby, przynęty, wędkarstwo spinningowe, karpiowe i morskie.

| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: moderatorzy, nowi, poszukiwani

Poszukiwani nowi moderatorzy!
Autor Wiadomość
marasss11
Nowicjusz

Wysłany: 2010-09-20, 20:46   

Ja już swoje zgłoszenie wysłałem. wiec opowiem szybko o moim doświadczeniu. Wędkuje od dziecka, mój Tata mnie nauczył,Lat mam 23. Pierwsze swoje kroki stawiałem na rzece Wieprz. Były tam dość spore ryby, miedzy tym Płocie oraz Pstrągi. Później zacząłem wędkować na akwenach zamkniętych takich jak staw czy jezioro. Jakie sposoby używam do wędkowania: Jestem miłośnikiem metody gruntowej (sprężyna)- na tą metodę złapałem mojego pierwszego węgorza. Lubie też spławik- od dziecka sie uczyłem tej metody. Spining na odcinkach rzeki górskiej jest wręcz obowiązkowy, wiec też potrafię( a w szczególności na blachę obrotową i woblera ale zanurzającego się. Jedyną metodą której nie znam to Metoda łowienia pod lodem. obecnie planuję wypłynąć w morze na dorsze. Jeśli chcecie się coś jeszcze dowiedzieć piszcie na PW. Pozdrawiam Marasss11

krzysiek9559
Nowicjusz

Wysłany: 2010-09-24, 07:58   Moderator

Na wstępie witam serdecznie uzytkowników forum wedkarskiego. Mimo że jestem doświadczonym wędkarzem i nie tylko wedkarzem zwracam uwage na to że moderator to osoba która oprócz znajomosci wiedzy wędkarskiej, powinna umieć się wypowiedzieć i w razie potrzeby doradzić w zaistniałych sytuacjach i potrzebach, powinna poświęcić dużo czasu na kontrolę i kierowanie tym forum, powinna pisać beż błędów ortograficznych, będąca osobą usposobienia optymalnego, potrafiąca rozwiązywać spory między forumowiczami, kontrolować sposób wypowiedzi uczestników forum, mam na mysli przekleństwa, ubliżanie itp. Zaznaczam że moderator to nie jest osoba która ma ochotę zostać moderatorem dzisiaj, a jutro już go nie obchodzi i ma to w nosie.
Jest to bardzo odpowiedzialne stanowisko, więc Ci co tutaj w tej chwili opisali swoje marzenia zostać moderatorem to akurat nie spełnia tych warunków które ja mniej więcej opisałem. Pozdrawiam życzę szczęścia.

Pielgrzym
Nowicjusz

Wysłany: 2010-09-25, 12:09   

Miałem nawet własne fora (oddałem) ale widzę, że tu taki tłum chyba lepszych odemnie, iż nie będe się wpychał jeśli nie trzeba

kaj12dawid 
Stały bywalec

Wysłany: 2011-03-20, 16:00   

Wędkuje od 7r życia, poświęcam temu hobby dużo czasu i już raz byłem to moderatorem ale się chyba nie sprawdziłem bo nie mogłem być obecny na stronie. :( Teraz mam dużo wolnego czasu i zaczynamy nowy sezon ;p. Jestem aktywny na forum.

Znam się na :
-spinning
-spławik
-grunt
-wędkarstwo karpiowe
-troche pod lodowe
Ostatnio zmieniony przez kaj12dawid 2011-03-21, 16:42, w całości zmieniany 1 raz  

lolek9107 

Wysłany: 2011-03-21, 15:49   

Ja wędkuje juz 7 lat, moderatorem byłem ale nie na forum wedkarskim. Mam duzo wolnego czasu i lubie wedkarstwo i nie powiem znam sie na tym moze nie jak wedkarze z 30 letnim stazem ale wiekszosc wiem. Głównie spławik i grunt, próbuje spinningu w tym sezonie :D
Jestem Michał lat 16.

benji 

Wysłany: 2011-03-22, 19:14   

lolek9107 napisał/a:
Ja wędkuje juz 7 lat, moderatorem byłem ale nie na forum wedkarskim. Mam duzo wolnego czasu i lubie wedkarstwo i nie powiem znam sie na tym moze nie jak wedkarze z 30 letnim stazem ale wiekszosc wiem. Głównie spławik i grunt, próbuje spinningu w tym sezonie :D
Jestem Michał lat 16.

Przyznaje Panu moderatora na czas próbny tj. 7 dni. Przez ten czas użytkownicy ocenią czy damy moda na stałe. Proszę używać go z rozwagą.
Pozdrawiam

Google

Dołaczył: 17 Paź 2009
Skad: Olsztyn

Odpowiedz do tematu