Widziałem cały film na Animal Planet, co prawda sama metoda złapania tej rybki niewiele ma wspólnego z wędkarstwem (złapali ją na sznur), ale badania nad poznaniem tego gatunku usprawiedliwiają różne metody. Wczoraj oglądałem film o badaniach nad opończą, rybą z rodziny płaszczek, na wędkę złapali sztukę o wadze ok. 300kg. Walka trwała 6 godzin.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Widziałem cały film na Animal Planet, co prawda sama metoda złapania tej rybki niewiele ma wspólnego z wędkarstwem (złapali ją na sznur), ale badania nad poznaniem tego gatunku usprawiedliwiają różne metody. Wczoraj oglądałem film o badaniach nad opończą, rybą z rodziny płaszczek, na wędkę złapali sztukę o wadze ok. 300kg. Walka trwała 6 godzin.
Może masz jakiś link do tych materiałów lub filmiku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum