Wysłany: 2009-03-13, 20:40 Jaka najlepsza zanęta?
W tym temacie zaznaczajcie jakiej używacie zanęty i jaką najbardziej sobie cenicie. Jeżeli ktoś chce jeszcze coś dopisać lub używa jakiejś zanęty, której nie ma w ankiecie to pisać w tym temacie
Wysłany: 2009-03-15, 18:06
No wiadomo że każda zanęta coś daje, choć niektóre bardzo niewiele. U mnie osobiście dominują dwa rodzaje zanęt, Traper i Dragon. Są w stosunkowo niedrogie a dają dobre efekty. Wiadomo, trzeba zanętę trochę wzbogacić np. ziarnami kukurydzy czy jakimś atraktorem.
Próbowałem zanęcać innymi zanętami takimi jak Robinson czy Lorpio ale nie wypadły one u mnie najlepiej.
Zanęta jaka jest jeszcze godna polecenia to Sensas, jest to bardzo dobra zanęta, jedna z najlepszych na rynku ale jej cena około 20zł za 1kg to jak dla mnie to za drogo
Ja lowie na Traperki i to nie te za 20 czy 30 zl tylko te za 6 i 9 zl za kg
Dodaje torche otrebow pszennych i robaczkow i na leszczyka w sam raz;)
Na dragona lowie w jednym miejscu i tam sprawdza sie rewelacyjnie xD
nie ma zanety gut-mixa to jest sensas ! gut-mix to jest firma zalozona przez edwarda gutkiewicza (moj idol) zajmuje sie glownie wytwarzanie splawikow!
[ Dodano: 2009-07-26, 00:15 ]
acha mozesz jeszcze dopisac taka zanete jak marcel von de eyende (nie pamietam nazwy dokladnie bo to holenderski) ja tylko lowie na to i sensasa
Wysłany: 2009-09-27, 21:40
Traper,bo jest najtańszy,ale zaczyna mnie coraz bardziej denerwować. Coraz słabszą ma jakość co odbija się na wynikach. Poza tym źle przemielona,jakieś worki sznurki w zanęcie... Coraz bardzoej mnie to wkurza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum