Masz 100 zł więc raczej feeder bo karpiówka za 100 zł to jakoś nie mogę sobie wyobrazić. Moim zdaniem feeder na rzeke i staw z gruntu (o ile tą metodą chcesz łowić)
no wiesz ja widziaęłsm karpiówki za 108 u nas w skieloei w miescie JAXONA ale nie wiem czy to jest co warte. Koles upierał sie ze tak ale nie weim. A liowc nie chce znowu max dużo tam wiesz 2 razy w tygodniu.
nie ma znaczenia jak często będziesz łowić, znaczenie ma jakość wykonania wędziska, jego parametry a przede wszystkim to, jakie ryby będziesz łowił. Daj linka do tej karpiówki to obadamy i wyrazimy opinie.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Witam
Ja od 3 lat używam wędzisko KONGER CARBOMAXX FEEDER 360/120 mam dwa takie kije łowie na nie od małych uklejek do karpi w granicach 5 kg. Służą mi jak typowe feedery ale i jak gruntówka z czujnikiem. Cena do jakości bardzo dobra, dałem za nie w granicach 80-90 zł.
Tak się prezentują jako gruntówki.
Polecam te wędziska
Pozdrawiam
Nie znam tej serii, o którą pyta Kwadri, podejrzane jest to, że sprzedający nie podaje krzywej ugięcia, co jest najważniejszym z parametrów karpiówki. Za to kije, które ma ULi są dobrze znane i chwalone przez wielu wędkarzy. jak masz możliwość bierz Carbomaxxa. Na Allegro znajdziesz w kwocie 100zł z przesyłką.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum