Co prawda jeszcze w kalendarzu wiosna ale za oknem ( przynajmniej od paru dni) lato. Mije wędkowanie o tej porze roku to głównie jezioro Wytczok (mam tam zaprzyjaźniony domek ), kanały: Piaskowy i Śledziowy, chociaż wkrótce pewnie tak zarosna, że do jesieni już się nie połowi, i w tym roku zupełne novum, czyli plaża. Z plaży poławiam, a raczej próbuję łowić flądry.
_________________ LUDZIE OPĘTANI, NAWIEDZENI SWOJĄ PASJĄ, SPECYFICZNIE UBRANI, Z WŁASNYMI OBYCZAJAMI I JĘZYKIEM
Witam
Chciałbym mocno już w tym temacie coś napisać no ale dziś rano na rybkach to mnie takim wiatrem pogoda ugościła, pomimo ładnych brań nie odważę się nawet po cichu powiedzieć że lato się zbliża
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-09-04, 21:59 ]
Witam
No panowie i panie wędkarze sezon letni ma się ku końcowi a tu nikt się nie chwali co i kiedy złapał , jak mam czas to lecę nad wodę byłem dziś i lipa straszna sama drobnica nic co by oko i wędkę ucieszyć nie uwiesiło się na haku no ale nie po ryby byłem tylko na rybach podsyłam wam lina złapanego w zeszłym tygodniu
złapany na 4 białe robaki o godz. 18:45 na Stawie Kobylocha
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum