Jak pewnie zauważyliście na forum został założony album do którego każdy może dodawac zdjęcia.
Każdy może założyc prywatną galerię i tam dodawac swoje zdjęcia ze swoimi zobyczami.
Oprócz tego jest publiczna galeria i tu mam prośbę, aby w tym temacie podawac propozycje kategori do galeri publicznej.
Z góry dzięki
Pozdro
Ja proponuje, aby w galeri publicznej były zdjęcia nie dotyczace nas- mam na myśli to że do prywatnej galerii dodawajmy zdjęcia dotyczące nas samych a do galeri publicznej zdjęcia ogólne: np jakiś dobrych miejscówek, sprzętów wędkarskich itp.
No przecież to właśnie napisałem
I właśnie o to chodzi żebyście podawali propozycję kategori do publicznej
Biedzio zaproponował sprzęt wędkarski
dla mnie może byc co Wy na to??
Ja proponuje, aby w galeri publicznej były zdjęcia nie dotyczace nas- mam na myśli to że do prywatnej galerii dodawajmy zdjęcia dotyczące nas samych a do galeri publicznej zdjęcia ogólne: np jakiś dobrych miejscówek, sprzętów wędkarskich itp.
Jak napisał wcześniej Biedzio kategorie są ok można jeszcze dodać -ryby nie koniecznie rekordowe
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum